Första övningskörningen klart! 37

 
 Halloj!
Idag har jag och pappsen övningskört och det gick bättre än vad jag hade tänkt mig. Det var både svårt och lätt tycker jag. 
 
Men ni får har det så bra så hörs vi! 
 
Kram Rebecka 
 
 

Måndag den 23 september 36

Hejhej! Idag har det varit en härlig måndag här utan för Göteborg. Jag har varit i skolan från 08:20 till 13:25 ungefär, vi fick sluta lite tidigare idag på våran sista lektion och det var gött. Annars som varje måndag så åker jag tåg hem från Göteborg, äter när jag kommer hem osv. Men just sitter jag i en ishall och tittar när min lillebror spelar hockey. 
 
Kram Rebecka
 
 

Tips... 35

Hej!Jag tänkte tipsa om tre låtar av Avicii & Selena Gomez & Macklemore & Ryan Lewis som jag just nu gillar.
1. Denna låten är min favorit just nu och den heter You make me av Avicii (Den är jättebra)                                       2. Can't Hold us - feat av Macklemore & Ryan Lewis 3.Stars Dance av Selena Gomez





Söndag den 15 September 34

HejHej!
Hoppas att att ni har haft en bra helg. Själv har jag haft en jättebra helg. Det började redan på fredagen då jag vara med min kompis Louise och som vanligt så har vi jätteroligt.
Och igår hade vi kalas för mig och de var jätteroligt och mysigt. Jag fick presenter och lite andra saker av min släkt. Jag kanske visar er det längre fram i veckan. 
Idag så har jag tagit det lugnt hemma och tittat på gossip girl och ätit cheesecake som mamma gjorde igår och den var Jättegod. Klockan 15:30 var jag och tränade min andra gymnastik grupp till klockan 17:00 och nu så tittar jag på tv och ska snart äta kvällsmat och sen titta på World War z med familjen.
 
Ni får ha en bra söndagskväll!
kram Rebecka
 
En sommarbild! 
 
 
 

Jippi! 33

Hejhej! 
Igår så fyllde jag 16 år och då fick jag en IPad mini, fodral till den och en blomma av min familj :) Tack så mycket familjen <3333
På lördag ska vi ha släkt kalas och det kommer bli jätteroligt:)
 Men nu ska jag gå och äta lite kvällsmat och sen titta på tv. 
 
Ni får ha det så bra!
 
kramis Rebecka
 
 
 
 

Fredag!! 32

 
Hejhej!
Idag är det ju FREDAG och det ska bli så skönt med helg tycker jag.
Idag slutade jag 11:30 och på eftermiddagen så ska jag träffa en kompis som jag inte har sätt på några dag och det kommer bli jätteroligt. Annars i dag så har jag haft hantverk och det var helt okej.
 
Men ni får ha en jättebra fredag så hörs vi!
 
Kram 

Jag är tillbaka! 31

Hejhej!
Det var ett tag sedan jag bloggade nu.
Jag vet inte om jag redan har berättat att min dator har gått sönder, men i fredags så fick alla i min klass en Chrome dator, så nu kan jag blogga igen :)
 
Förra veckan på onsdagen så började jag på gymnasiet, jag går linjen frisör och jag hade tänkte att lägga till en kategori som heter Hår & make up. 
I denna kategorin så kommer det komma upp frisyrer,hur man sätter upp dom,tips och lite smink kanske vi få se.
 
Men ni få har det så bra så länge så hörs vi 
 
Kram Rebecka 
 
 
 
 

RSS 2.0