God morgon 48

 
   God morgon!
Idag så ska jag vara med min fina vän Louise:) Jag vet inte vad vi ska göra men vi kommer väl på något.
         
Vad ska ni göra idag?
 
kram Rebecka
 

Höstlov 47

 
 
 
 
 
 
 

New! 46

 
 
 
 
Väska/ 349kr/ Visko Skene                                                                Johnny Bulls/ 1300kr/ Visko Skene
 
 
 

Skola! 45

Hej! 
Just nu sitter jag och har mattelektion.
Om ungefär 55 minuter så slutar mattelektionen och då har vi lunch efter lunchen har vi svenska och hantverk lektion sen slutar vi:) Är nog hem ungefär vid 18:30 tror jag:/ 

Men ni får har det så bra så länge.

Kram Rebecka


Visar än bild från we heart it!


Tips....44

Hej!
Jag tänkte tipsa om några av mina favorit sminkaffärer.
 
1. Kicks! Det är nog den affären jag köper mitt smink oftas i. Jag tycker att dom har många märken att välja på och dom är alltid trevlig i affären
 
2. Åhléns! Det är inte så ofta jag går in i Åhléns men det händer ibland när jag är i Femman. Dom har också många märken att välja på och det finns alltid någon som jobbar där att fråga på de olika märkerna. 
 
3. H&M & Lindex! Både H&M och Lindex är bra tycker jag det händer inte så ofta att jag köper sminka av dom men när det händer så är det bra produkt jag köper, tycker jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag! 43

Hej!
Just nu är jag på väg till skolan för att göra ett svenska prov och sen ska jag träffa en vän på stan och prata lite och kanske fika lite även att jag behöver spara mina pengar men men , jag är inte så bra på att spara pengar eller vad man nu ska säga ju äldre man blir så mera spenderar man, hehe det göra jag ialla fall ;)
 
Ni få ha än trevlig torsdag.
 
Kram Rebecka
 
 
 
 
 

Måndag! 41

Hej!
Jag hoppas att er måndag har varit bra än så länge, själv har jag varit i skolan från typ 08:20 till 13:45. 
Vi har haft hantverk på morgon i tre timmar, sen hade vi rast i en timma och några minuter. Då åkte jag och min kompis Fanny i till nordstan och titta lite :)
Jag köpte tre nagellack på Gina för 99kr.
Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade den sista lektion och det var Idrott, sen slutade vi!
Nu har jag varit hemma i några timmar och ska strax kolla på tv.
 
Kram Rebecka
 
 
 
 
OBS: Dålig kvalité (Mobilbild)!
 
 
 
 

HÖST! 40

 
Bilderna är från We Heart It.
 
Hej!
Nu börjar det verkligen bli höst ut och jag tycker det är så mysigt när det börjar bli lite sådär kallt ute och det börjar mörkna lite tidigare än vad det brukar. Man kan tända ljus, ha tjocka tröjor på sig, dricka varmchoklad och ta fina höst kort.  Mm I Love It.
 
Kram Rebecka
 
 
 

Shopping! 39

 
 Igår efter skolan så var jag och mamma på banken för att ändra en sak med mitt lösenord för att jag inte komma in på en sida men skit samma vi gick in på en affär och där hittade jag denna snygga tröjan för 299kr och jag älskar verkligen denna tröjan. Jag längtar tills jag mår bättre att kunna ha på mig den.
 
Men nu ska jag fortsätta titta på tv och ta det lugnt så jag kan bli frisk igen. 
Aa just det! Det är svenska hollywoodfruar idag. Är det någon mer än jag som ska titta på det?
 
Kram Rebecka

Sjuk..... 38

Hejhej! Idag är det tisdag och det har varit så fint höstväder här utanför Göteborg men såklart är man sjuk när det är så fint höstväder men men kan inte göra så mycket åt det:/  
 
 
En bild när jag och min kompis Amanda var på bokmässan i Göteborg i fredags och där träffade vi Maria Montazami och fick hennes autograf!

RSS 2.0